Ervaren team

Ons team is er één om trots op te zijn. Ze zijn kundig, snel, bereikbaar, komen hun afspraken na en hebben oog voor onze klanten.

Eerste consult

Bent u nieuwsgierig naar onze diensten? Wil je een afspraak maken, neem gerust contact met ons op.

100% Resultaat

Wij streven altijd naar 100% resultaat zodat uw financiële situatie & administratie altijd onder controle is en blijft.

Als je als ondernemer een weg bent ingeslagen is doorzetten vaak een goede keuze. Toch kom je er onderweg soms achter dat deze route je niet snel genoeg naar je doel brengt. Een pas op de plaats lijkt dan een slimme zet. Maar het is nóg wijzer om een stap terug te doen. Door iemand in te schakelen die met wat afstand kritisch kijkt naar de bestaande strategie, organisatie, systemen, instrumenten en werkwijzen. En je advies kan geven waarmee je daarna sneller vooruit kunt. 

 

Voor ervaring bestaat geen opleiding.

Als  directie sta je regelmatig vol in de wind. Het ultieme besluit over richting en toekomst ligt bij jou. Dat geeft druk. Gelukkig leidt het ook tot inspiratie en uitdaging. Toch zou het prettig zijn om je mening en ideeën eens te toetsen bij anderen. Mensen met kennis, inzicht en ervaring op dit gebied. 

DIRECTIE BACK-UP

Voor ervaring bestaat geen opleiding. 
Denk aan aspecten als:

  • Bedrijfsstrategie
  • Groei
  • Interne organisatie
  • Ontwikkeling managementteam
  • Internationalisering

W&S werkt samen met specialisten uit ons netwerk. Mensen met jarenlange ervaring in het aansturen van bedrijven en het (in-)richten van de strategie en bedrijfsvoering. Door de wol geverfde professionals die in keuzes en besluitvorming het verschil maken.  

Snel in contact of kom langs

Wil je ons snel een bericht sturen, dat kan! Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Geachte relatie,

Vanwege de maatregelen m.b.t. het Coronavirus werken veel van onze medewerkers vanuit huis. Minder urgente afspraken met derden worden de komende weken zoveel als mogelijk beperkt. 

Ons kantoor is gewoon telefonisch bereikbaar; daarnaast zijn Léon Steenks, Gertjan Steenks en Mark de Waal dagelijks op hun mobiele telefoon tot 22.00 uur ‘s avonds bereikbaar.

Werktijdverkorting
Verwacht u door het coronavirus minimaal twee weken tenminste 20% minder werk te hebben, dan is het mogelijk om werktijdverkorting aan te vragen bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De medewerkers blijven dan in dienst, maar ontvangen voor het aantal uren dat er tijdelijk geen werk is, een WW-uitkering. Let op: dit geldt enkel voor de medewerkers waarvoor u het loon moet doorbetalen en dus niet voor oproepkrachten met een nulurencontract of voor uitzendkrachten. Wilt u meer weten over de gevolgen van het coronavirus op en rond de werkvloer? Of wilt u gebruik maken van de werktijdverkorting? Neem contact met ons op.

Uitstel van betaling
Bedrijven die in financiële nood komen door de coronacrisis kunnen uitstel van betaling aanvragen bij de Belastingdienst. Ook kan er een verzoek gedaan worden de voorlopige aanslagen 2020 te verlagen.

Fiscale maatregelen
Ondernemers die op papier hun problemen aantonen, hoeven voorlopig geen inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en loonbelasting af te dragen aan de fiscus. Het kabinet hoopt met deze nieuwe maatregelen de economische pijn voor ondernemers zoveel mogelijk te verzachten.

BMKB
Mkb’ers die in financiële problemen dreigen te komen, kunnen de overheid vragen garant te staan voor leningen. Deze borgstellingsregeling (BMKB-regeling) voor kredieten moet bedrijven helpen om tijdelijke liquiditeitstekorten te kunnen opvangen. Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat hoopt dat deze maatregel binnen twee weken actief is.

Mochten wij u hiermee van dienst kunnen zijn, dan vernemen wij dat graag.

De afhandeling van uw vragen zal wellicht langer duren dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak.

Léon: 06 – 24 25 52 36
Gertjan: 06 – 23 35 39 38
Mark: 06 – 30 66 04 58