Ervaren team

Ons team is er één om trots op te zijn. Ze zijn kundig, snel, bereikbaar, komen hun afspraken na en hebben oog voor onze klanten.

Eerste consult

Bent u nieuwsgierig naar onze diensten? Wil je een afspraak maken, neem gerust contact met ons op.

100% Resultaat

Wij streven altijd naar 100% resultaat zodat uw financiële situatie & administratie altijd onder controle is en blijft.

Net als veel collega’s verzorgen wij de administratie van ‘basiszaken’ als inkomstenbelasting, omzet-, vennootschaps- en erfbelasting, jaarrekening en salarisadministraties. 

Maar we doen méér. Wij analyseren en interpreteren cijfers, resultaten en trends en gaan daarbij verder dan financiële overzichten en rapportages. We kijken naar ontwikkelingen, mogelijkheden, kansen, dreigingen en verbeteringen. Die delen we graag zodat jij meer houvast krijgt en er persoonlijk en bedrijfsmatig zekerder van wordt. Als je wilt kun je online zelf de administratie verwerken en helpen wij eventueel op afstand mee.

 

MENSELIJKE MAAT

We zijn geïnteresseerd in jouw ambities, doelen, wensen en zelfs je luchtkastelen. Privézaken bespreken we wanneer ze een relatie hebben met de zakelijke context. We zijn op zoek naar jouw hele story. Het maakt dat wij net even meer oog hebben voor de menselijk maat van onze klant. Wat doen wij

BELASTINGZAKEN 
“Leuker èn makkelijker”

‘Belasting’ en ‘betalen’ behoren niet tot de meest geliefde woorden in ons taalgebied. Begrijpelijk, want belastingregels en wetgeving maken het niet makkelijk. Voor ons zijn die regels en wetten een interessante uitdaging. We weten wat er speelt en zoeken naar de beste oplossingen voor onze klanten. Zodat dat je nooit meer betaalt dan nodig. Dat is pure winst! 

 

BELASTINGSPECIALISTEN

Als ondernemer heb je met veel financiële dimensies te maken. Bijna alles heeft een relatie met de Belastingdienst. Om er een paar te noemen: personeel, financiën, investeringen, overnames, rechtspositie, jaarrekeningen, vermogensopbouw, erf- en familierecht of onroerend goed. Je moet specialist zijn om te weten hoe je de regel- en wetgeving kunt interpreteren en toepassen. Dat is ons vak. We nemen daarom met passie en precisie de belastingzaken van onze klanten uit handen.

 

Snel in contact of kom langs

Wil je ons snel een bericht sturen, dat kan! Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Geachte relatie,

Vanwege de maatregelen m.b.t. het Coronavirus werken veel van onze medewerkers vanuit huis. Minder urgente afspraken met derden worden de komende weken zoveel als mogelijk beperkt. 

Ons kantoor is gewoon telefonisch bereikbaar; daarnaast zijn Léon Steenks, Gertjan Steenks en Mark de Waal dagelijks op hun mobiele telefoon tot 22.00 uur ‘s avonds bereikbaar.

Werktijdverkorting
Verwacht u door het coronavirus minimaal twee weken tenminste 20% minder werk te hebben, dan is het mogelijk om werktijdverkorting aan te vragen bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De medewerkers blijven dan in dienst, maar ontvangen voor het aantal uren dat er tijdelijk geen werk is, een WW-uitkering. Let op: dit geldt enkel voor de medewerkers waarvoor u het loon moet doorbetalen en dus niet voor oproepkrachten met een nulurencontract of voor uitzendkrachten. Wilt u meer weten over de gevolgen van het coronavirus op en rond de werkvloer? Of wilt u gebruik maken van de werktijdverkorting? Neem contact met ons op.

Uitstel van betaling
Bedrijven die in financiële nood komen door de coronacrisis kunnen uitstel van betaling aanvragen bij de Belastingdienst. Ook kan er een verzoek gedaan worden de voorlopige aanslagen 2020 te verlagen.

Fiscale maatregelen
Ondernemers die op papier hun problemen aantonen, hoeven voorlopig geen inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en loonbelasting af te dragen aan de fiscus. Het kabinet hoopt met deze nieuwe maatregelen de economische pijn voor ondernemers zoveel mogelijk te verzachten.

BMKB
Mkb’ers die in financiële problemen dreigen te komen, kunnen de overheid vragen garant te staan voor leningen. Deze borgstellingsregeling (BMKB-regeling) voor kredieten moet bedrijven helpen om tijdelijke liquiditeitstekorten te kunnen opvangen. Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat hoopt dat deze maatregel binnen twee weken actief is.

Mochten wij u hiermee van dienst kunnen zijn, dan vernemen wij dat graag.

De afhandeling van uw vragen zal wellicht langer duren dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak.

Léon: 06 – 24 25 52 36
Gertjan: 06 – 23 35 39 38
Mark: 06 – 30 66 04 58