Ervaren team

Ons team is er één om trots op te zijn. Ze zijn kundig, snel, bereikbaar, komen hun afspraken na en hebben oog voor onze klanten.

Eerste consult

Bent u nieuwsgierig naar onze diensten? Wil je een afspraak maken, neem gerust contact met ons op.

100% Resultaat

Wij streven altijd naar 100% resultaat zodat uw financiële situatie & administratie altijd onder controle is en blijft.

Meer weten over onze dienstverlening, een afspraak maken of gewoon even langskomen? De koffie staat altijd klaar. 

Professioneel aangesloten

Kwaliteit staat voorop. Daarom zijn we aangesloten bij brancheorganisatie NOAB (de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen). Het NOAB-lidmaatschap wordt pas toegekend als een administratie- of belastingadvieskantoor zich richt op kwaliteit en aan een pakket van eisen voldoet. Een kantoor met een NOAB-logo garandeert daarom kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken. 
Meer weten over NOAB?

 

www.noab.nl


Daarnaast is ons erkend RB-kantoor het Register Belastingadviseurs. Met ruim 7.000 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. De Register Belastingadviseur is een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap. Meer lezen over het RB?

 

www.rb.nl

 

Automatische factuurverwerking met Blue10

Wij maken gebruik van Blue10. Hiermee worden de in- en verkoopfacturen en de losse bonnen verwerkt in de administratie. Natuurlijk zijn alle facturen en bonnen op elk moment beschikbaar in een digitaal archief. Meer weten? Kijk op

 

www.blue10.com

 

‘Easy does it’ met Exact Online

Natuurlijk kun je bij ons eigentijds boekhouden. Wij werken daarvoor met de gebruiksvriendelijke en betrouwbare software van Exact Online. Die zorgt er bijvoorbeeld voor dat er een koppeling is tussen de software en jouw bankrekeningen. Zo wordt alles met gemak ingeboekt. Ook het invoeren van bonnen behoort tot het verleden: door een foto te maken wordt de bon direct verwerkt. Daarnaast zijn er tal van andere mogelijkheden. Van het versturen van electronische facturen tot het gebruik van de mobiele app. We vertellen je er graag meer over! 

Meer weten?

 

www.exactonline.nl

 

Wil je een afspraak maken?
Wij staan altijd voor je klaar!

Maak vandaag nog een afspraak

Snel in contact of kom langs

Wil je ons snel een bericht sturen, dat kan! Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!