Ervaren team

Ons team is er één om trots op te zijn. Ze zijn kundig, snel, bereikbaar, komen hun afspraken na en hebben oog voor onze klanten.

Eerste consult

Bent u nieuwsgierig naar onze diensten? Wil je een afspraak maken, neem gerust contact met ons op.

100% Resultaat

Wij streven altijd naar 100% resultaat zodat uw financiële situatie & administratie altijd onder controle is en blijft.

Ons topteam van 39 medewerkers is er één om trots op te zijn. Ze zijn kundig, snel, bereikbaar, komen hun afspraken na en hebben oog voor onze klanten. Ze beantwoorden vragen, geven advies of verwijzen intern. 

Ons team is verdeeld in klantteams. In die teams zitten financieel en administratief specialisten. Ze verzorgen je financiële- en bedrijfsadministratie (bedrijf, particulier of beiden) tot in de puntjes. Dat doen ze ook met beheer van de aangiften omzet-, inkomsten-, vennootschaps- en erfbelasting. 

Kijk, hier zijn ze!

 

Danny van Delft

Denise van den Ende

Gertjan Steenks

Ingrid van Schie

Léon Steenks

Mark de Waal

Miranda van Es

Miriam Ballering

Mirjam de Jong

Thelma Jansen

Yvonne van Wingerden

Annelies Boers

Gordon Knikman

Melanie van der Bend

Vivianne Keus

Jeffrey de Jonge

Willem-Jan Broch

Ilonka Verbeek

Bianca Lagrand

Mitchell Duijvesteijn

Sabine Gozeling

Björn Vogelzang

Dennis Baak

Joost van Klink

Kevin de Koning

Michiel Baak

Richard Buitenhek

Wendy Charité

Marco Bakker

Linda de Mos

Daisy Vrolijk

Amar Jibodh

Judith Post

Arsjad Abdoelrahiman

Edwin Teerlink

Katja Berezovska

Edson Sint Jago

Iris Noppen

Wil je een afspraak maken?
Wij staan altijd voor je klaar!

Maak vandaag nog een afspraak

Snel in contact of kom langs

Wil je ons snel een bericht sturen, dat kan! Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Geachte relatie,

Vanwege de maatregelen m.b.t. het Coronavirus werken veel van onze medewerkers vanuit huis. Minder urgente afspraken met derden worden de komende weken zoveel als mogelijk beperkt. 

Ons kantoor is gewoon telefonisch bereikbaar; daarnaast zijn Léon Steenks, Gertjan Steenks en Mark de Waal dagelijks op hun mobiele telefoon tot 22.00 uur ‘s avonds bereikbaar.

Werktijdverkorting
Verwacht u door het coronavirus minimaal twee weken tenminste 20% minder werk te hebben, dan is het mogelijk om werktijdverkorting aan te vragen bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De medewerkers blijven dan in dienst, maar ontvangen voor het aantal uren dat er tijdelijk geen werk is, een WW-uitkering. Let op: dit geldt enkel voor de medewerkers waarvoor u het loon moet doorbetalen en dus niet voor oproepkrachten met een nulurencontract of voor uitzendkrachten. Wilt u meer weten over de gevolgen van het coronavirus op en rond de werkvloer? Of wilt u gebruik maken van de werktijdverkorting? Neem contact met ons op.

Uitstel van betaling
Bedrijven die in financiële nood komen door de coronacrisis kunnen uitstel van betaling aanvragen bij de Belastingdienst. Ook kan er een verzoek gedaan worden de voorlopige aanslagen 2020 te verlagen.

Fiscale maatregelen
Ondernemers die op papier hun problemen aantonen, hoeven voorlopig geen inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en loonbelasting af te dragen aan de fiscus. Het kabinet hoopt met deze nieuwe maatregelen de economische pijn voor ondernemers zoveel mogelijk te verzachten.

BMKB
Mkb’ers die in financiële problemen dreigen te komen, kunnen de overheid vragen garant te staan voor leningen. Deze borgstellingsregeling (BMKB-regeling) voor kredieten moet bedrijven helpen om tijdelijke liquiditeitstekorten te kunnen opvangen. Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat hoopt dat deze maatregel binnen twee weken actief is.

Mochten wij u hiermee van dienst kunnen zijn, dan vernemen wij dat graag.

De afhandeling van uw vragen zal wellicht langer duren dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak.

Léon: 06 – 24 25 52 36
Gertjan: 06 – 23 35 39 38
Mark: 06 – 30 66 04 58